Zásady ochrany osobních údajů

Zavázali jsme se chránit Vaše soukromí. Informace, které o Vás získáme, budeme používat výhradně v souladu se zákonem (Zákon o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších předpisů).

Informace o Vás shromažďujeme ze dvou důvodů: za prvé, pro zpracování Vašich objednávek, a za druhý, abychom Vám poskytovali vždy nejlepší možné služby.

V budoucnu Vám nebudeme zasílat žádné e-maily, pokud nám neposkytnete svůj souhlas.

Umožníme Vám odmítnout jakékoliv marketingové e-maily případně zaslané v budoucnosti námi nebo jiným obchodníkem.

Typické informace, které o Vás budeme uchovávat, zahrnují:

  • Jméno
  • Adresu
  • Telefonní číslo
  • E-mailovou adresu

Citlivé informace o Vás nikdy nebudeme shromažďovat bez Vašeho výslovného souhlasu.

Informace, které uchováváme, budou přesné a aktuální. Informace, které o Vás uchováváme, si můžete ověřit zasláním e-mailu na naši adresu. Pokud naleznete nějaké nepřesnosti, neprodleně je odstraníme nebo opravíme.

Osobní údaje, které uchováváme, budou uchovávány bezpečně v souladu s našimi vnitřními bezpečnostními zásadami a se zákonem.

Pokud budeme zamýšlet převedení Vašich údajů mimo Evropský hospodářský prostor (EHP), vždy si nejprve vyžádáme Váš souhlas.

Můžeme používat technologii ke sledování vzorů chování návštěvníků našich stránek. To může zahrnovat použití „cookies", které by byly uloženy ve Vašem prohlížeči. Obvykle můžete změnit nastavení prohlížeče tak, aby tomu zabránil. Informace přijímané tímto způsobem mohou být použity k Vaší identifikaci, pokud nastavení svého prohlížeče nezměníte.

Zásady používání souborů cookie

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou umísťovány na Váš počítač webovými stránkami, které navštívíte. Jsou široce používány za účelem chodu webových stránek nebo jejich zefektivnění a také poskytují informace provozovatelům stránek. Tato webová stránka používá následující soubory cookie:

 

PoložkaCookiesÚčelVíce informací
AddThis

di

uid

uit

Funkce pro sdílení přes sociální média (Facebook, Twitter atd.). AddThis sledování třetí strany bylo deaktivováno, ale nyní není možné nastavit cookie pro počet instancí.AddThis Zásady ochrany osobních údajů a zpracování dat AddThis. Zde si můžete si zvolit vypnutí AddThis.
Google Analytics

_utma

_utmb

_utmc

_utmz

Sbírá informace o tom, jak návštěvníci používají naše stránky. Informace používáme k sestavování zpráv a zlepšování těchto stránek. Soubory cookies sbírají informace v anonymní podobě. Informace zahrnují počet návštěvníků webu a informace, odkud se návštěvníci na stránky dostali a které stránky navštívili.Zásady ochrany osobních údajů Google Analytics. Zde si můžete si zvolit vypnutí Google Analytics.
PHPSESSIDPHPSESSID

 

Univerzální cookie, může být použit pro cokoliv.

 

Tento soubor cookie je zásadní pro chod webové stránky.
jQuery Loadern/ajQuery Loader n/a Používá dynamický Google Javascript loader, který by mohl být sám pozměněn k nahrání kódu, který nastavuje cookie. Tento soubor cookie je pro stránky zásadní, protože slouží k nahrávání vizuálních prvků.

Většina webových prohlížečů umožňuje určitou kontrolu nad většinou souborů cookie prostřednictvím nastavení prohlížeče. Chcete-li se dozvědět více o cookies, včetně toho, jak zjistit, které soubory cookie byly nastaveny a jak je spravovat a mazat, navštivte stránky www.allaboutcookies.org.

Máte-li jakékoliv dotazy/připomínky k ochraně osobních údajů nebo souborům cookies, měli byste nás kontaktovat.